Nově zvolený prezident Petr Pavel s manželkou Evou Pavlovou navštívili Klubíčko

24.02.2023 13:18

Nově zvolený prezident Petr Pavel dnes společně s manželkou Evou Pavlovou navštívili Klubíčko.

 V mateřském centru je nejprve přivítaly děti z dětské skupiny Batole a následně také děti z adaptační skupiny Knoflík.

 Poté se pan Pavel s manželkou přesunuli do Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi Bavlnka, kde je přivítal zbytek týmu Klubíčka. Při této příležitosti proběhl krátký rozhovor na téma čím se centrum zabývá, jaké aktivity nabízí a co plánuje do budoucna. 

Předsedkyně spolku pak páru poděkovala za jejich podporu, díky daru, který organizace obdrží rozšíří nabídku stávajících služeb o počítačovou učebnu sloužící k výuce vzdělávacích kurzů, jako coworkingový prostor pro rodiče a ke zvyšování kompetencí klientů spolku. 

Zástupkyně týmu Klubíčka, Lada Paboučková, následně předala prezidentskému páru dary. Pro paní Evu Pavlovou si tým Klubíčka připravil ručně ušitou tašku s kočičím vzorem, hrníček a malou pozornost pro prezidentskou kočku Micku. Pan Prezident Petr Pavel si od Ladušky převzal dar v podobě ocenění „Řád zlatého Klubíčka“. Výběr dárků byl inspirovaný kočičkou Mickou a také pohádkou O princezně se zlatou hvězdou na čele, kde tým Klubíčka upgradoval "Řád zlaté vařečky" na vlastní unikátní ocenění. 

Pro organizaci Klubíčko byla návštěva prezidentského páru mimořádná událost, obrovská pocta a moc za ní děkujeme. 

 

Foto: Martin Stolař

                                                                                                                                Za tým Klubka, Petra Bocková, DiS.

 

Zpět